Maggie.reismee.nl

Going Down Under

Lieve allemaal,

De dag na kerst vertrek ik opnieuw om de winter in Nederland te ontvluchten. Ik heb jarenlang gespaard en ik heb besloten dat ik nu maar eens wat met me geld ga doen. En ik doe niets liever dan de wereld zien. Mijn vriendin Ileen (waar ik afgelope zomer ook mee in Amerika was) loopt van juli tot november 2010 stage in Melbourne, dus de plannen waren al snel gemaakt. 5 jaar geleden ben ik ook al in Australie geweest met mijn ouders, dus ik ben benieuwd hoeveel ik van het land zal herkennen.

Op 27 december vlieg ik dus richting Ozzy-land. Na een korte stop in Kuala Lumpur, Maleisie, kom ik op 28 december rond 20.00 u (lokale tijd) aan in Melbourne, Australie. Daar zal Ileen mij ophalen, waarna we gelijk de reis goed kunnen openen.. het is namelijk Ileen's 22ste verjaardag! De komende dagen zal ik mijn jetlag kunnen uitslapen en Melbourne verkennen. Oud&Nieuw gaan we vervolgens keihard vieren op het strand van Melbourne. Stel je voor, een keer geen sneeuw en kou maar de jaarwisseling vieren in bikini ! Dat kan niet beter als je het mij vraagt.

Op 2 januari beginnen we dan echt aan onze rondreis en vliegen we naar Cairns. Vanuit daar gaan we in ongeveer 4 weken met de Greyhound bus naar Byron Bay reizen. Onderweg zullen we natuurlijk stoppen bij trekpleisters als Fraser Island, Whitesunday Island, Great Barrier Reef etc.

Als we aangekomen zijn bij de Goald Coast is het plan om een vlucht naar Christchurch, New-Zealand te nemen. De precieze datum is nog niet bekend. Helaas hebben we niet genoeg tijd om beide eilanden te bezoeken. In 7-10 dagen zullen we daarom het zuidelijke eiland van New-Zealand proberen zoveel mogelijk te verkennen. Wij denken dat we daar de mooiste en leukste dingen kunnen doen.

Daarna moeten we helaas weer terugvliegen naar Melbourne. Op 10 februari is namelijk mijn vlucht terug naar Amsterdam geboekt. Na een korte stop in Maleisie zal ik op 11 febauri rond 6.00 u aankomen op Schiphol. Net op tijd om mijn verjaardag (13 februari) thuis te vieren. Ik hoop jullie dan ook allemaal te zien, zodat ik mijn geweldige verhalen persoonlijk met jullie kan delen.

xoxo

Maggie