Week 6 - Halloween
Deze week was een rustige week. Maandag was een huiswerk dag. Bovendien was het koud en regenachtig, dus de perfecte dag om me binnen te verstoppen. 's Avonds nog even naar de sportschool geweest, maar dat was het. Dindsdag moest ik naar school. Woensdag was weer een vrije dag. Maar ik moest even naar school voor een meeting over een groepspresentatie. 's Avonds hadden we rond 8 uur afgesproken op de campus. Het is deze week namelijk Halloween en dat moet gevierd worden. Ik ben totaal niet gewend om Halloween te vieren en was dus niet helemaal zeker wat ik aanmoest. De een verkleed zich heel eng, de ander verkleed zich juist weer gewoon. Omdat ik nog een legerjasje had liggen besloot ik simpelweg voor soldaat te gaan. We zijn naar Frankenstein (toepasselijke naam) gegaan. Er liep een ontzettend enge clown rond en op de een of andere manier stond die steeds bij mij in de buurt. Hij heeft me flink wat mini hartaanvallen bezorgd! Was echt een top avond, maar ik vier toch liever carnaval dan Halloween.
Donderdag en vrijdag moest ik naar school. Vrijdag avond ben ik met Ingerid, Maria, Bastian, Thomas, Ralph en zijn ouders naar de nieuwe James Bond Film geweest. Na afloop zijn we wat gaan drinken in een pub op Lothian Road.
Zaterdag en zondag stonden vooral in het teken van mijn essay schrijven. Ik moet voor Marketing Communication een essay schrijven over emotionele en rationele boodschap in advertenties. Een heel interessant onderwerp en ik heb er ook een hoop bronnen over gevonden, maar de opbouw is voor mij nieuw. Daarom duurt het langer om te schrijven dan dat ik er normaal over zou doen. Ook ben ik nog wat onzeker over het niveau wat ze verwachten. Wil wel mijn eerste essay (die 60% meetelt!) met een goed punt halen uiteraard. Volgende week heb ik daarom een afspraak ingepland met een 'essay dokter' op school. Dat is echt super, de school bied zoveel mogelijkheden om hulp te krijgen. En ik ga er lekker allemaal gebruik van maken !