Maggie.reismee.nl

dag 1 en 2

Maandag 27 december 2010:

Vandaag is het dan zo ver.. ik ga beginnen aan mijn reis naar Australie waar ik al zo lang naar uitkijk. Ik was de afgelopen dagen erg nerveus, vooral voor het alleen vliegen. Daarom was ik erg blij dat papa en mama me naar Schiphol brachten. Mijn vlucht naar Kuala Lumpur vertrok om 12.00 uur en ik was ruim op tijd op Schiphol. Bij het afscheid nemen moest ik wel even vechten tegen de tranen. En eigenlijk heb ik me de hele vlucht een beetje zielig en alleen gevoeld. Niets voor mij dus, dat alleen reizen. Gelukkig had ik films om me af te leiden. Ik heb Avatar, The Last Song en Eat, Pray, Loev gezien. Verder heb ik een beetje geslapen en muziek geluisterd. Na bijna 12 uur vliegen kwam ik aan op Kuala Lumpur International Airport. Nog 7 uur te gaan..

Dinsdag 28 december 2010:

Rond 6.30 uur lokale tijd kwam ik in Kuala Lumpur aan. Ik had 3 uur overstaptijd dus heb lekker rondgelopen en rustig wat gedronken. Om 10.00 uur vertrok ik richting Melbourne. Ik heb vrij weinig van de vlucht meegekregen, want ik heb een hoop geslapen. Wat ik nog wel weet is dat er enorm veel Indiase mensen in het vliegtuig zaten en volgens mij hebben die deodorant nog niet uitgevonden. Jeetje wat een zweetlucht. Maar ik heb het overleefd en om 21.00 uur lokale tijd kwam in aan in Melbourne. Ik moest door de douane en daar werden mijn tulpenbollen afgepakt die ik als cadeau had meegenomen voor Helen en Davey Boag. Helaas pindakaas. Toen ik buiten kwam stond Ileen op me te wachten. Heerlijk om dr weer te kroelen. John en Deb (kennissen van Ileen) brachten ons vervolgens naar het huis van de familie BOag. Daar mogen we deze week verblijven. Lekker het huis voor ons alleen (en de hond Missy). 's Avonds zijn Ileen en ik onze reis goed gestart met wat wijntjes. Het is tenslotte Ileen's 22e verjaardag vandaag !