dag 19
19 jan. 2011
🇮🇩
vanuit Indonesië
Vrijdag 14 januari 2011:
Om 9 uur namen we de shuttle bus naar Cairns International Airport. Daar hebben we geld ingewisseld voor Indonesische Rupia. Ileen en ik zijn nu beiden miljonair. Om 12.45 uur vertrok onze vlucht naar Darwin. Daar moesten we overstappen. Om 16.10 vertrok onze vlucht naar Denpasar, Bali.
De vluchtenw aren prima en om 17.40 lokale tijd kwamen we aan in Denpasar. Daar moesten we in de rij staan voor visa, douane en customs. Toen we eindelijk buiten waren namen we de taxi naar Kuta. We zijn langs een aantal hotels gelopen en toen kwamen we bij Taman Sari Cottages. Een super schattig hotelletje. Hier blijven we in ieder geval twee nachten. We hebben een fijn kamertje met balkon, airco etc. Het hotel heeft verder een zwembad en gratis ontbijt. Heel fijn.
's Avonds hebben Ileen en ik heerlijk gegeten voor nog geen 3 euro per persoon! Verder een beetje door Kuta gelopen. Gek om weer terug te zijn op Bali.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}