dag 20 en 21
19 jan. 2011
🇮🇩
vanuit Indonesië
Zaterdag 15 januari 2011:
Vandaag hebben we Kuta een beetje verkend. Ons hotel ligt naast Legian Street, de uitgaansstraat, en een kleine 10 minuten lopen van het strand. Het was een beetje bewolkt en winderig, dus geen strand weer. We hebben lekker door de winkelstraatjes gestruind, wat gegeten en in een winkelcentrum geweest. 's Middags hebben we ons lekker laten verwennen met een pedicure en facial. Super goedkoop en super lekker.
's Avonds tijdens het eten begon het opeens keihard te stormen. Het stormt hier zoizo 's nachts steeds als een gek. We waren moe dus besloten lekker thuis te blijven. Morgen een lange dag.
Zondag 16 januari 2011:
Vanochtend stonden we vroeg op. Via het hotel hadden we een prive chauffeur geregeld die ons voor ongeveer 15 euro de hele dag bracht waar wij wilden. Super chill !
Onze eerste stop was bij een zilver smit. Daar zagen we hoe zilveren sieraden met de hand gemaakt werden. Daarna reden we verder naar het Monkey Forest. Super gaaf. Overal aapjes om ons heen. Ze sprongen zo op je. In het begin vond ik dat maar niets, want ze hebben enorme slachttanden. Maar deze aapjes waren heel vriendelijk.
Toen reden we verder naar het kunstenaarsdorpje Ubud. Lekker over de markt gelopen, tempeltjes bekeken en lekker gegeten. Als laatst reden we naar de Tampaksiring Tempel. Daar was een soort ceremoniele optocht bezig. Ileen en ik waren bijna de enige toeristen. Er wilden zelfs mensen met ONS op de foto. Toen was het helaas tijd om terug naar het hotel te gaan. De chauffeur haalde onderweg nog even de lokale drank Arak voor ons. Na het eten hebben we die soldaat gemaakt op ons balkon. Smerig spul, maar gemixt met cola wel te doen.
's Avonds zijn we gaan stappen. We keken onze ogen uit. Alle clubs waren gevuld met veel te dronken Australiers. Die kunnen echt niet tegen drank. We zijn in verschillende clubs geweest. Allemaal heel mooi. Een lijkt op een schip, heel gaaf. Maar de zatte Australiers verpestte het een beetje naar ons mening. Beetje jammer.
Zondag 16 januari 2011:
19 jan. 2011, 13:09
Hoi Maggie,
tof om te lezen wat je allemaal meemaakt op jouw vakantie.
Hier is het ook lekker druk,op dit moment hebben we al 900 leden.
Het team doet het fantastisch.
Zaterdag hebben we een Bling Bling Release,lekker fout gekleed en gaan met die banaan in de groepsles challenges.5 februari gaan we met het team Gorinchem onveilig maken,gaan we helemaal los,wordt gezellig eerst eten bij het gelagh en daarna de big city in ha ha.Maggie geniet nog van je vakantie,veel plezier en we zien elkaar weer in februari.
Groetjes Rob Westra
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}