dag 22 en 23
19 jan. 2011
🇮🇩
vanuit Indonesië
Maandag 17 januari 2011:
Vandaag aws het super mooi weer. Felle zon en strakblauwe lucht. Dus we besloten lekker de hele dag bij het zwembad te gaan liggen. Heerlijk !
's Avonds lekker gegeten en op ons kamer een DVD gekeken. Lekker rustig dagje. Heerlijk bruin geworden.
Dinsdag 18 januari 2011:
Na het ontbijt zijn we Kuta ingegaan om tours te boeken voor de komende dagen. Na een poosje zoeken kregen we een goede deal voor de Gili eilanden. Daar gaan we 20 en 21 januari heen. Lekker snorkelen en surfen. Heerlijk.
Rond 2 uur brak de zon door en zijn we lekker bij het zwembad gaan liggen.
's Avonds hebben we lekker gegeten en door Kuta gelopen. Ileen kocht twee schilderijen bij zo'n winkeltje en die man was zo ontzettend blij. Allemaal kroelen en handen schudden. Ongelofelijk. We zijn op tijd gaan slapen want morgen vroeg op om olifant te gaan rijden !
Dinsdag 18 januari 2011:
Rond 2 uur brak de zon door en zijn we lekker bij het zwembad gaan liggen.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}