Maggie.reismee.nl

dag 26 en 27

Vrijdag 21 januari 2011:

Rond 9 uur werden we wakker. De mensen van ons hotel brachten ons ontbijt op de kamer. Goede service !

We lagen al vroeg op het strand want het was prachtig weer. We wilden niet het risico lopen dat er 's middags weer en tropische storm voorbij kwam. We wilden graag gaan snorkelen, maar de onderstroming was zo ontzettend sterk dat we besloten om dat niet te doen. Voor je het wist was je helemaal van het eiland weggedreven en dat wilden we toch liever niet.

Rond 3 uur gingen we lekker terug naar ons huisje. Buiten gedouched en lekker boekje gelezen in onze hangmat. Er was een groot feest 's avonds op het eiland, maar we hadden er geen energie voor. We zijn als twee saaie oma's lekker vroeg naar bed gegaan. Haha de zon maakt moe, laten we het daar maar op houden !

Zaterdag 22 januari 2011:

Om half 11 namen we de speedboot terug naar Bali. Het was heerlijk weer dus Ileen en ik zijn weer lekker op het dak gaan liggen. Toen we bijna bij Bali kwamen begon het echter weer te stormen dus moesten we snel naar binnen vluchten. De zee werd wild en ik was blij dat ik mijn zeeziekpilletje weer had gevonden. Wat een uitvinding die dingen, ben nog geen 1 keer ziek geworden deze vakantie !

Toen we op Bali aankwamen moesten we weer 1,5 uur rijden naar Kuta. Onze chauffeur leek wel een kamikaze piloot want hij ging inhalen op de gekste plekken. Het ging steeds goed, maar het was op het nippertje. Ileen heeft hem even goed verteld dat die gek was en normaal moest rijden. Haha, ik deed gewoon mijn ogen dicht en merkte er dan vrij weinig van.

Rond half 3 waren we weer in ons vertrouwde Taman Sari hotelletje. We hebben een duik genomen in het zwembad, rustig gedouched en lekker boekjes gelezen. Op de een of andere manier zijn we allebei heel moe de hele tijd. Maar Bali is om te relaxen dus dat is niet erg.

's Avonds zijn we lekker gaan eten en daarna hebben we een DVD gekeken. (harry potter). We hadden hem gecheckt in de winkel en hij leek prima kwaliteit, maar halverwege switchte die opeens en kwam er een opname vanuit de bioscoop. Haha beetje kut. Nog maar 2 daagjes Bali, tijd gaat snel !