dag 28
24 jan. 2011
🇮🇩
vanuit Indonesië
Zondag 23 januari 2011:
Toen we vanochtend wakker werden was het stralend weer. We besloten onze bikini's aan te doen en naar het strand te gaan om lekker te surfen. De golven bleken een beetje hoger als verwacht, maar we besloten toch een poging te wagen. Ileen kreeg na een poosje een flinke golf over dr heen en durfde niet meer. Ik was vastbesloten om een goede golf te pakken. Maar ik had me vergist in hoe moeilijk het is. Vooral ook heel vermoeiend. Uiteindelijk heb ik een goeie golf te pakken gekregen. Helaas lukte het niet om te staan, maar ik vond het al een hele prestatie dat ik op mijn knieen zat. Het waren eigenlijk geen golven voor beginners. Volgende keer beter.
's Middags hebben we lekker bij het zwembad gelegen. Proviteren van de laatste zonnestraaltjes voordat we Bali gaan verlaten. 's Avonds hebben we weer lekker filmpjes liggen kijken. Morgen laatste dag in Bali !
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}