dag 30
Dinsdag 25 januari 2011:
Om 11 uur 's ochtends kwamen we aan in Brisbane. Gelukkig ging alles bij de douane en bagage best snel, want Ileen en ik waren kapot. Nog geen 3 uur geslapen vanacht. Op Brisbane Airport kwam Linda (de stiefmoeder van een oud-collega van Ileen) ons ophalen. Echt super lief. In ongeveer een uur reden we naar Surfers Paradise. Toen we door Brisbane reden zagen we dat de rivier nog steeds hoog stond en modderig bruin was door de overstromingen. Heel slim dat we daar toen niet heen zijn gegaan.
Linda's appartement ligt op de 28e verdieping van een soort hotel. Vanaf het balkon heb je echt een prachtig uitzicht op de zee en het strand. Niet verkeerd plekje om te wonen. Ze maakte tosti's voor ons, maar moest toen naar werk. Ileen en ik zijn lekker naar het strand gegaan. Beetje liggen tukken.
's Avonds maakte Linda lekker biefstuk en salade voor ons. Ze is zo lief voor ons. Daarna ging ze bridge spelen en gingen Ileen en ik films kijken. We waren erg moe van de reis en zijn op tijd naar bed gegaan.