dag 41
06 feb. 2011
🇳🇿
vanuit Nieuw-Zeeland
Zaterdag 5 februari 2011:
Vanochtend gingen we na het uitchecken weer op weg. Naar onze laatste stop, Kaikoura. Na ongeveer 2,5 uur kwamen we daar aan. Kaikoura ligt aan de Pacific Ocean e het is een heel schattig stadje. Toen we aankwamen leek het echter net op een spookstad door laaghangende mist.
We vonden een leuk hostel, Albatros Hostel. Het was vroeger een telefooncentrale en is omgebouwd tot hostel. Het behoort tot de top 3 van beste hostels in Oceanie. Heel leuk. We konden pas om 3 uur inchecken dus we gingen eerst een beetje het stadje verkennen. Toen we terugkwamen waren alle dormrooms net vergeven. De eigenaar vond het lullig en gaf ons een double-room voor de prijs van een dorm. Echt heel aardig.
Na het inchecken zijn we lekker in de zon gaan liggen lezen. Het was echt prachtig weer. 's Avonds werd er een barbeque georganiseerd. Ileen en ik gingen er ook lekker heen. Er waren alleen maar vreemde mensen, dus na het eten zijn we als twee oma's weer gaan lezen. Er is hier 's avonds niet veel te doen.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}