Week 17
Maandag 30 april 2012:
KONINGINNEDAG !! Toen Ileen en ik wakker werden zijn we eerst in Gracia een bak koffie gaan drinken met een oranje cupcake. Rond 4 uur zijn we naar bar Amsterdam gegaan. Daar werd het al snel gezellig druk. We hebben de hele avond gedanst en gekletst en gedronken. Heel anders dan koninginnedag in Nederland, maar minstens zo leuk ! Wel jammer dat ik op Jamie's en Danine's verjaardag niet thuis kan zijn.
Dinsdag 1 mei 2012:
Vandaag hebben we lekker helemaal niets gedaan. Het is nationale dag van de arbeid, dus iedereen in Spanje is vrij. We hebben lekker gezont en wat filmpjes gekeken. Bijgekomen van gister. En met papa geskyped, die vandaag jarig is !
Woensdag 2 mei 2012:
Vanochtend vroeg opstaan voor stage was zwaar. Zowel Ileen als ik hebben vervolgens op stage onze scriptie afgeschreven. Zondag sturen we de laatste versie op naar onze supervisor, dan feedback verwerken en printen ! Verder heb ik gewerkt aan mijn self-assessment report. De dag ging traag, we hebben veel te weinig te doen op stage. Zeker nu ons scriptie af is. Na het werk zijn we direct naar Bar Amsterdam gegaan om de kampioenswedstrijd te kijken. Geheel tegen mijn principes in stond ik in een kroeg vol Ajaxieden, die al zeker wisten dat ze kampioen werden. De wedstrijd van Feyenoord moest ik via teletekst volgen, terwijl dat een voel boeiendere wedstrijd was met mooie doelpunten. Helaas, ik was gedoemd om mee te feesten met de Amsterdammers.
Donderdag 3 mei 2012:
Laatste dagje stage vandaag. Ik heb gewerkt aan mijn self-assessment en alvast wat dingen voor mijn verdediging voorbereid. We hebben toch vrij weinig anders te doen. Tussen de middag zijn Ileen, Mara en ik tapas bij Xapella gaan eten. Het is heerlijk weer, dus we baalden dat we moesten niksen op het Trend kantoor. Na het werk zijn we even naar huis gegaan en toen Sushi gaan eten en Sangria gaan drinken bij de Grand Foc. We hebben besloten om van onze laatste weken te genieten. Daarna zijn we nog even naar Bar Amsterdam gegaan. Morgen toch lekker uitslapen.
Vrijdag 4 mei 2012:
Vandaag was de planning om naar het strand te gaan en asociaal bruin te worden. Helaas besloot het weer niet mee te werken. Toen we eenmaal bij het strand waren, kwamen er dikke wolken voor de zon schuiven. We zijn bij Zahara gaan lunchen en hebben daarna toch een poging op het strand gewaagd. Maar het waaide te hard en was te koud. Dus maar weer terug naar huis. Thuis hebben we op het dakterras nog wel wat zon kunnen pakken. 's Avonds hebben we rustig aan gedaan en film gekeken. Intouchable, echt een geweldige film.
Zaterdag 5 mei 2012:
Vanochtend zijn we eerst gaan sporten. Er was een soort feest gaande op de Gran de Gracia, overal waren mensen op straat aan het verkopen, muziek en dansen. Na de sportsessie zijn we op het balkon gaan liggen en daar zijn we toen een hele poos niet vanaf gekomen. Om 5 uur pakten we de metro naar Jaume. Ik had afgesproken met Audrey en Moira, twee achternichten uit Amerika. Ik had nog nooit van ze gehoord, maar uncle Jack had mijn e-mail aan ze gegeven en ze wilden uiteten. Moira had haar zoontje van 16 maanden mee, Colin. We hebben eerst in hun hotel een wijntje gedronken en daarna zijn we in El Gothic tapas gaan eten. Het was echt super gezellig en ontzettend lieve mensen. Ze hebben me een hoop verteld over de familie geschiedenis en familie stamboom die ze aan het uitpluizen zijn. Ik heb meer familie dan ik denk ! Na het eten zijn Ileen en ik naar Foc Barcelonetta gegaan. Daar hebben we wat sangria gedronken. Daarna zijn we naar CavaMar gelopen. Uiteindelijk zijn we in een club beland in de VIP weer. Hoe we het voor mekaar krijgen, geen idee. De taxi rit naar huis was onze enige kosten haha.
Zondag 6 mei 2012:
Na heerlijk uitgeslapen te hebben ben ik op de bank gaan liggen om Heerenveen - Feyenoord te kijken. We wonnen en dat betekend volgend jaar voorronde Champions League en 2e in de eredivisie. TOP ! De rest van de dag hebben we heerlijk genikst. Filmpje, Skypen.. Ook final draft van scriptie ingeleverd, dus nu maar feedback afwachten !